Ponuka práce

Recepčný / Rečepčná

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce:
- práca spojená s povinnosťami recepcie hotela - ubytovanie hostí, vystavovanie dokladov za platby, prijímanie a spracovávanie rezervácií, riešenie požiadaviek hostí
- správa hotelových rezervačných systémov
- aktualizovať stav obsadenosti na hotelových portáloch
- jednoduchá administratíva (príjem tovaru, výdaj tovaru, evidencia faktúr, denná uzávierka, inventúra...)

Zamestnanecké výhody, benefity
- stabilný pracovný čas (niesú nočné zmeny recepcia funguje od 07:00 do 22:00)
- polročné a koncoročné odmeny
- zamestnanecká strava
- zľava na hotelový wellness
- zľava na konzumáciu v reštaurácii

Požiadavky na zamestnanca

Jazykové znalosti
Nemecký jazyk - Pokročilý  alebo Anglický jazyk - Pokročilý

Osobnostné predpoklady a zručnosti
- podmienkou znalosť anglického alebo nemeckého jazyka,
- práca na PC,
- profesionálny a zodpovedný prístup k práci,
- dobré komunikačné schopnosti,
- príjemné vystupovanie,
- asertivita,
- flexibilita,
- lojálnosť

TPP = netto ± 1100€ + prémie

Kuchár / kuchárka


Náplň práce a zodpovednost
i:

- príprava jedál denného menu a tiež zo stálej ponuky,
- zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál,
- zodpovednosť za chod a čistotu kuchyne,
- dodržiavanie štandardov HACCP,
- dodržiavanie kalkulácii,
- príprava jedál pre slávnostne príležitosti - svadby, oslavy,
- sledovanie správnych skladových zásob základných surovín,
- objednávanie tovarov od určených dodávateľov,
- preberanie tovaru, kontrola kvality a množstva prebraného tovaru, uloženie tovaru,
- udržiavanie čistoty v skladoch, chladiacich a mraziacich boxoch.

Požiadavky a osobnostné predpoklady na zamestnanca

- prax na pozícii kuchár min. 1rok
- zodpovedný prístup k práci
- hygienické minimum
- samostatnosť
- manuálna zručnosť
- spoľahlivosť