W Hotel Pozsony | Good value hotel


Vizsgálja meg hotelünket 3 dimenziós térben

 

A W Hotel Dévényújfaluban (Pozsonyban) található.

Könnyen megközelíthető:

  • autóval - nincs messze tőle a Volkswagen cég (térkép)
  • a tömegközlekedéssel - autóbuszvonalak: 20., 21., 23. és 28.
  • Vonattal - közvetlen kapcsolat Pozsony pályaudvarára
  • komppal Ausztria és Szlovákia (Záhorská Ves - Angern / March)

 

A háromcsillagos szálloda felújított kétágyas szobákkal, apartmanokkal és egy lakosztállyal rendelkezik. A szálloda minden szobájában megtalálhatóak: internet kapcsolat, ingyenes WIFI , LCD TV, kábel TV és telefon.

A 40 férőhelyes hagyományőrző étterem a szlovák és a nemzetközi konyha specialitásait kínálja vendégeinek. Az étterem befogadóképessége további 20 férőhellyel bővíthető zártkörű rendezvények esetén.
Ezenkívül további 30 fő befogadására alkalmas a Snack bar. Mindkét terem alkalmas a különböző rendezvények, üzleti tárgyalások befogadására, hiszen rendelkezik az ahhoz szükséges műszaki és technikai felszereltséggel.

 

Az újonnan épült modern Wellness Központ kiváló lehetőséget kínál a kikapcsolódásra egy hosszú, fárasztó és stresszes nap után. A kikapcsolódni vágyók rendelkezésére áll egy medence, finn és infra szauna, török fürdő, masszázs berendezések, pezsgőfürdő, szolárium, fűtött heverők, egy fürdő- és relaxációs stúdió, valamint egy gyógynövény terápiás stúdió.

 

A nyári hónapokban további két terasszal várja hotelünk vendégeit. Továbbá a kellemes légkör megteremtése céljából kialakításra került egy mesterséges tó is. A gyeremekek szórakozásáról pedig a játszótér és a trambulin gondoskodik.


Kényelméről a nap 24 órájában segítőkész és barátságos személyzetünk gondoskodik.

W Hotel Bratislava
© 2006-2017 W HOTEL. Minden jog fenntartva.
Tvorba web stránok - All4Web